25. kesäkuuta 2012

Vruuuuuuuuuuuuuuuuum

Pori 15.6.
Kurren viimeiset vedot hetkeen ajettu tänään. Lähdettiin niin laiskasti lenkille, että tuli tehtyä päätös siirtyä lähinnä ratsastus- ja uintitreeniin hetkeksi :) Viikonloppuna siis ensimmäinen uintireissu, ikävä kyllä itse inhoan kylmää yli kaiken. No, kai Kurre mut kiskoo väkisin perässään sinne mereen.

Ajoin kuitenkin alkuperäisen suunnitelman mukaan vetoja 3 + 3. Lämmittelykiekalla kyllä meinasin jo lähteä pois, itseltä ilmeisesti eilisestä vauhdikkaammasta lenkistä Shockin kanssa toinen pitkä selkälihas aivan jumissa - jousittamattomat kärryt eivät ole ihan ideaaliratkaisu noin lanaamattomalla metsähiekkatiellä...

Ekat kolme vetoa olivat aika mitäänsanomattomia, toisesta satsista eka meni ok, mutta kaksi vikaa oli hyviä. Tiedä mitä neitokaisen päässä napsahti, kun alettiin pysyä paremmin ravilla, suorempana ja jopa pää ylhäällä. Kurre on keksinyt jostain vetää yhtäkkiä kesken vedon pään alas, jolloin se lähes poikkeuksetta laukkaa ellei akka kärryillä reagoi tarpeeksi nopeasti. En vaan viitsi joka kerta sekkiä laittaa kotona, opetelkoot juoksemaan ilmankin. Kahdesta vikasta vedosta jäi hyvä fiilis, eli suunta kohti kotia.

Kotona poni seisoi kiltisti keskellä pihaa kun riisuttiin varusteet ja ja kunnes marssittiin tarhaan. Hyvin on oppinut laiskan omistajan tavoille, ihan turhaa laittaa kiinni kun kerran paikallaankin pysyy :) Kyllä, tähän on ihan opeteltu pienestä pitäen, Pommac osasi tämän myös.

2 kommenttia

  1. Onkos näillä russeilla joku yleinen kesälaiskuus? Monsu ainakin on ollut niin tosi laiska parilla edellisellä lenkillä , etten tiiä mikä ponia oikein vaivaa , liian iso heinämahako?

    Samalla tyylillä meilläkin mennään , poni seisoo patsaana pihalla kun valjastetaan ja riisutaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteinen sopimus, että kesälomaa olisi kiva pitää? Kurre oli laitumella alle viikon, nyt sulatellaan kesäkiloja... Onneksi ei ehtinyt ihan järjettömäksi turvota.

      Poista