22. lokakuuta 2012

Ihana aamu!

Todellinen hyvän mielen aamu! Herätessäni aurinko paistoi täydeltä terältä ja ensimmäinen yöpakkanen oli takana - -4 oli näyttänyt mittari ja ikkunasta katsoessa pihan omenapuut olivat kuurassa! Pika-aamiaisen jälkeen hyppäsin ratsastushousuihini ja suuntasin Shockin luokse maasto mielessä.

Lähdettiin liikkeelle joulunpunaisissa ja marssittiin kohti maastolenkkiä. Aurinko paistoi ja maa oli kuuran peitossa, karvaistakin karvaisempi poni oli innokas liikkumaan ja kävi suorastaan kuumana. Tutkittiin uusia maastopätkiä ja poni oli koko ajan kiihdyttämässä vauhtia. Käveltiin kuitenkin uudet pätkät, tosin yhdellä pätkällä poni pysähtyi kuuntelemaan ja itsekin kuulin melkoista ryskettä edestäpäin, ei kuin ympäri ja paluu takaisin... En halua törmätä hirveen tai vielä vähemmän karhuun ja susiin keskellä metsää. 

Otettiin useampi lyhyt laukkapätkä kun maasto antoi myöten ja poni oli ihan superherkkä pohkeelle. Aurinko ehti mennä pilveen, mutta maaston lopuksi vielä otin kotia lähellä olevalla pellolla molemmat laukat kunnolla läpi, ponilta kun ei tuntunut virta loppuvan. Aloitin vasemmasta ja nenä kävi useampaan otteeseen alhaalla, oikeassa peräänanto pätkittäin! Kunhan laukka tosiaan toimii, me päästään todella tositoimiin myös kouluradoilla :)

Muistakaa myös arvonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti