17. huhtikuuta 2012

Vanhuus ei tule yksin...

...dementia seuraa perässä.
Unohdin nimittäin täysin Kurren hieronnan!

Olin sopinut liikuttavani Shockin tänään ja ruokin ponit tallilla, samalla miettien ratsastanko vai en. Päätin kuitenkin - onneksi - irtojuoksuttaa, sillä kesken irtojuoksutuksen katselin Shockin menoa ja mietin senkin mahdollisesti kaipaavan vähän hierontaa, kun saman tien lamppu syttyi pääni päälle ja muistin Kurren täksi päiväksi sovitun hieronnan. Hieronnan, joka oli sovittu kello 17, kello oli 17:20 asian tajutessani. 

Puhelin äkkiä esille ja hieroja olikin jo soittanut, soitin takaisin ja onneksi omatoiminen Jessica oli osannut ottaa karsinassa kuikuilleen ponin ihan itse käytävälle seisomaan :) Minun kiitäessäni paikalle oli hieronta hyvässä käynnissä ja Kurre tapansa mukaan kuopi minkä ehti. Pepun hierominen on kivaa, mutta selän alue aiheuttaa raivokkaan kuopimisen, vaikka poni nojaa kohti hierojaa. Ymmärrä tuollaista nyt sitten... Ei kuitenkaan jumeja eikä muuta huomautettavaa.

Huomenna vuorossa Kurren viimeistelyä sunnuntaille ja Lindoksen ratsastusta, torstaina Kurren varusteiden pesu, perjantaina Shock, lauantaina Porin 75-ravit (note to self: Kurren rehut on lopussa) ja sunnuntaina sitten Ypäjälle.

Shock oli irtojuoksutuksessa yllättävän pörheä, se innostui lähes pukittamaan! Harmi kun en tajunnut ottaa kameraa mukaan, olisi saanut vähän jotain kuviakin. Ensi kerralla sitten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti