26. toukokuuta 2014

Hejsan

Pahoittelen viikon sisäistä hiljaisuutta. Olin viikonloppuna hevosen- ja lastenhoitajana Wilkun mukana Tervon kenttäkisoissa ja oli kuumaa, hikistä ja mukavaa! Kävelin vaativan maaston perjantaina kun päästiin perille ja voin todeta, etten montaa estettä olisi siltä radalta hypännyt. Suorastaan pelkäsin montaa niistä esteistä. En selvästi ole vielä ihan päässyt yli kauhustani! :D

Kurreterveisiä sen verran, että poni ultrattiin 2 viikkoa sitten ja follikkelit näyttivät hyvältä, odottelua vaan jotta neiti tulee kiimaan. No, arvatkaa onko tullut? Torstaina kiimapiikki ja toivottavasti maanantaina siemennyskunnossa. Kyllä minä ponini tunnen, kun olen epäillyt sen olevan kiimaton yksilö. Katsellaan, josko saataisi siemenet sisään maanantaina, pitäkää peukkuja!

Leevi on viettänyt aika rentoa viikkoa. Viime keskiviikkona käytiin Mian kanssa Yyterissä ja nautittiin niin kunnon kahlaamisesta kuin rennosta laukasta rannalla. Leevi oli aivan rakastunut mereen! Se polskutteli menemään korvat hörössä ja puhalteli kuplia aivan onnesta soikeana. Hassu hevonen! Yhdessä vaiheessa se myös otti suuntiman kohti ulappaa, mutta jouduin estämään aikeet lainatessani Wilkun estesatulaa oman satulan ollessa sovituksessa. Olisin voinut saada noottia lainasatulan uittamisesta. Muuten Leevi on maastoillut paljon ja juossut liinassa. Tarkoitus on käydä vielä kerran Yyterissä ennen Leevin lähtöä ja muuten pitää ruuna liikkeellä maastossa ja kentällä.

Asiat myös suttaantuivat yllättävän hyvin, sillä uusi ylläpitohevonen on jo kokeiltu ja sopimusta viilataan vielä molempia osapuolia tyydyttäväksi. Vepa muuttaa Leevin tilalle heti sunnuntaina ja päästään aloittamaan yhteistyö, suunnittelin vinkuvani nopeasti Wilkulta pari tuntia heti alkuun ja parin viikon päästä olisi myös Marttilan Pauliina tulossa valmentamaan, sukkana sinne :)

2 kommenttia

  1. keneltä sulle on tulossa uusi ja millasta tulee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 12v saksantuontiruuna on tulossa. Tarkistan omistajalta, että hevosesta on ok puhua blogin puolella ennen parempaa esittelyä :)

      Poista