20. toukokuuta 2014

Ylläpitohevosen kirous

Leevin ja minun yhteinen ura päättyy 1.6.

Olen vielä hiukan denial-tilassa, mutta Leevin omistaja haluaa hevosen hieman yllättäen omaan käyttöönsä ja purki ylläpitosopimuksemme eilen. Leevi muuttaa takaisin omistajansa hoiviin 1,5 viikon kuluttua sunnuntaina.

Leeviä tulee hillitön ikävä ja se on yksi hienoimmista hevostuttavista, johon olen hevostelu-urani aikana törmännyt. Viimeiset päivät vietetään tehden kaikkea kivaa ja huomenna suunnataan Yyteriin kahlaamaan :)


8 kommenttia

 1. Aiotko sä hakea jonkun toisen ylläpitohevosen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn itse asiassa torstaina kokeilemassa yhtä ehdokasta. En ole itse ehtinyt vielä edes suutani oikein avata, mutta ihanat ystävät ovat laittaneet sanaa kiertämään :)

   Poista
  2. Hyvä ettet ihan pelkän ponin heitteille jää ;) tsemppiä hakuun!! :)

   Poista
 2. Harmi, toivottavasti uusi tuttavuus on sopiva ja kiva.

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, melko lyhkäsellä varotusajalla vie hevosen alta! Onneksi ei ole tallipaikalla missä kuukauden-kahden irtisanomisaika... :/

  VastaaPoista
 4. Kivasti ratsastit hevosta koko talven ja pidit sen kunnossa ja sitten omistaja ottaa sen kesäksi käyttöönsä, woooot? :D
  Noh, jokainen tekee toki hevosensa kanssa just niinkun ite haluaa... :)
  Toivottavasti löydät uuden, kivan ylläpitohevosen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ylläpitohevosessa vaarana ihan puolin toisin - joko omistaja tai ylläpitäjä irtisanoo sopimuksen ilman eri varoitusta. En tosiaan voi kieltää omistajaa hevostaan hakemasta, vaikka mieli tekikin ;)

   Poista