5. kesäkuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Pitkään, pitkään olen ollut postaamatta. Enkä edes pyytele anteeksi, sillä eipä ole hirveästi mitään postailtavaa :)

Minä asun itse tällä hetkellä Vantaalla ja teen opintoihini liittyvää työharjoittelua Hevosurheilu-lehden leivissä. Työni on todella vaihtelevaa ja mielenkiintoista, olen viihtynyt hyvin! Työn lisäksi olen viihtynyt erinomaisesti pk-seudulla. Tämä yllätti hiukan itseänikin, sillä alun perin jotenkin vierastin tänne muuttoa. Helsinki on kaunis kaupunki, samaten Espoosta se vähä, mitä olen ehtinyt tutustua. Vantaalla on todella kauniita paikkoja! Minulla on elokuun loppuun aikaa tutustua paikkoihin ja jos vahingossa tätä kautta löytyy joku uudesta ystävästä kiinnostunut, vinkatkaa ihmeessä! En montaa ihmistä työkavereiden lisäksi kuitenkaan seudulta tunne.

Kurre ja Laila voivat loistavan hyvin hoitopaikassaan W:n luona. Laila lähtee kesälaitumelle näillä näppäimillä ja Kurre on Fannilla ylläpidossa. Ponilla ja tytöllä on mennyt hyvin - muutamat kisat on käyty, samaten ensimmäinen maastoestekerta on takana! Yritän saada maastoestekuvaa näkyville, kun löytäisin jostakin kamerani usb-johdon. Syksylle on suunnitteilla intensiiviratsutusjakso ennen paluutani Poriin, sitten vain ponia valjaisiin ja sormea sarjalle kun kesäläskit on sulateltu. Kurren aluelupa on myös maksettu tälle kaudelle, eli W ja Kurre saattavat hyvinkin näkyä vielä aluekouluradalla tämän vuoden aikana.

Haluaako suuri yleisö minun postailevan jotakin kesän aikana vai silloin sun tällöin tällaisia kuvapainotteisia pläjäyksiä? Bloggaamista olisi sääli jättää kokonaan, jos pienesti edes yritän jotain saada joskus aikaan :)

Sitten siihen kuvaosioon - Kurre ja Fanni POR:n ykköstason kisoissa pari viikkoa sitten. Poni niin tykkää tuosta estetouhusta nykyään! Eihän sillä mennyt kuin kaksi vuotta oppia hyppäämään :) Tytöt ponnistivat ensin 40-50 cm ja päälle 60 cm luokat.

Kuvat (c) Emma Vähä-Pesola


Tässä kuvassa on ihan uskomatonta tilannekomiikkaa, olisinpa ollut näkemässä :D


4 kommenttia

 1. Nää kuulumispostaukset on just kivoja, facen kautta ei nää aina kun vaan muutaman kuvan :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti kirjoittele jotain kuulumisia. On Kurre vaan niin hieno...

  VastaaPoista
 3. samaa mieltä aiempien kanssa, eli tee vaan kuulumispostauksia :) Ihania kuvia ja hieno poni!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kuulla Kurren kuulumisia! Se on niin hieno ja suloinen poni, että luen mielelläni sen kuulumisia tai katson ihan vaan kuvia ja videoita siitä, miten se kehittyy! :)

  VastaaPoista