8. kesäkuuta 2015

Niinisalokuvia

Lähes heti perään toinen postaus! Tässä tosiaan lupailemiani maastoestekuvia muutaman viikon takaa. Kurre ei ainakaan toistaiseksi ole ihan vielä kenttäponi, hiukan neitiä vielä hirvitti kiinteämmät esteet :) Harva tukkieste, ylös-alas-hypyt ja pienet tukit sujuivat hyvin, järveen neiti pakotettiin. Kurre joutuu raasu joka vuosi uimaan, vaikka inhoaakin sitä sydämensä pohjasta - nytkään ei paljon kyselty, vaan järveen viilentämään jalkoja. Kova on elämä.

Tarkoitus on jatkossakin ainakin mielenvirkistykseksi hypätä helppoja maastoesteitä, toki itse vähän toivon josko Kurre joskus selvittäisi harrasteen kunnialla läpi. Vaatii paljon treeniä ja ehdottomasti kokeneen kuskin, joka osaa tukea ponia maastoesteillä oikein. Rataesteet ovat Kurrelle selvästi helpompia, kun ovat vähemmän massiivisia ja vähemmän tukevaa tekoa.
Olen tämän maastoestekeikan jälkeen päivitellyt ponin varusteita. Jatkossa meiltä löytyy maastareilla panssarivyö ja rintaremmimartingaali, haluaisin vähän paremmin suojaavat etusuojat vielä... Onnistuin takasiin löytämään samanlaiset NEW:in karvavuoratut koulusuojat, joita lainattiin tällä hyppykerralla. Call me over-protective, mutta ponineidin tulitikkujalat haluan kääriä pumpuliin.

Kuvien laatu on aika kammottava, meikäläisen 8v vanha objektiivi alkaa vedellä kyllä viimeisiään. Kuvasin lauantaina Vermon poniraveissa ja... No. Kohta on oikeasti ostettava uusi optiikka.


Minitukki

Metkat mutkat ylös

...ja alas

W kävi myös kyydissä

Tämä ponihan ei osannut 1,5v sitten vielä hypätä!

1 kommentti