15. joulukuuta 2012

Vilinää ja vilskettä

Täällä ilmottautuu kuolemanväsynyt bloggaaja. En ole pahemmin jaksanut edes ajatella koko blogia, sillä olen ollut aamun koulussa ja iltapäivät sekä illat töissä. Ensi viikoksi joudun taas lähes hylkäämään Kurren, ehdin käydä vain päivällä hetken seurustelemassa ja siivoamassa karsinan kun on illaksi jouduttava töihin. Rahapussini kylläkin kiittää ja seuraava kolmen viikon lista oli masentavan tyhjä. Onpahan aikaa heppailla ja vaikka Shockiakin ehtisi nähdä.

Kurren kanssa uhmattiin tänään säätä ja lähdettiin tuulen tuiverruksesta huolimatta ihanan tuulettomaan metsään rekilenkille. Tarkoitus on ajaa kolmesti viikossa reellä ja lisätä tähän yksi ratsastuskerta. Meille kovasti halutaan peppulihaksia ja kaupan päälle taitaa ylälinja kehittyä mukavasti, Kurre on hyvin hoksannut oikean vetoasennon eikä kulje pää taivaissa kuten kevyiden kärryjen kanssa :)

Ja päivän uutiset - ensi viikolla meille on muuttamassa Kurrelle kaveriksi 2-vuotiaaksi kääntyvä russtamma Zoega II! Zoegan pääasiallinen duuni meillä on pitää Kurrelle seuraa, siinä sivussa opetetaan tamma loppuun ja ajellaan kevyesti kun homma on hanskassa. Etsin itselleni isokokoista ratsua ja nyt talliin tuleekin toinen russi... Ei näistä vaan pääse eroon sen jälkeen, kun ensimmäisen on hankkinut. :) Zoega on menestynyt myös näyttelyissä maitovarsana, eli nyt saan hyvän tekosyyn viedä Kurren näytille, kun pitäähän Zoegaa näyttää ;)

3 kommenttia