31. joulukuuta 2012

Still alive!

Edelleen täällä ollaan hengissä, vaikka blogi onkin viettänyt hiljaiseloa. Tuntuu vain siltä, ettei ole mitään kirjoitettavaa...

Kurren rekilenkit alkavat pidentyä ja mäkivöiden astellessa taloon pienempien länkien keralla, ollaan hölkkäilykin reen kanssa. Kurre vaikuttaa lievästi räjähdysalttiilta, viime lenkillä mentiin reipas 6km josta 4 hölkkää ja poni tuntui kotiin kääntyessä siltä, että toiset 4km olisi mennyt heti perään yhtä kevyesti. Ilmeisesti sen kanssa ei olisi tarvinnut ihan niin varovasti ottaa sitä alkua... Jatkossa päästellään siis menemään vähän pidempääkin lenkkiä.

Ella oli myös ensimmäistä kertaa ohjasajossa meillä. Yksi: se on pirun nopea kävelijä. Kaksi: se rakastaa kaikkia. En ehtinyt edes reagoida, kun olin nokakkain ponineidin kanssa sen käännähtäessä salamannopeasti ympäri ja pyrkiessä vastaantulleen ratsun perään. Isä sai hinata ponin takaisin menosuuntaan, joka oli kaiken lisäksi kotiinpäin. Ehkä Ella alkaa yhdistää jossain vaiheessa, mikä on yhtä kuin kotiinpäin ;) Overall ihan ok suoritus noin ekalle kerralle uudessa paikassa, muutama kerta käydään kyllä kävelemässä ennen kärryjen kokeilua. Vähän kovaleukaiselta neiti vaikutti, Kurrea piti ohjailla ihan supervarovasti, kun taas Ellaa saa ottaa ihan kunnolla ennen kuin mitään tapahtui. Ihan korvat hörössä sitä tepasteltiin silti eteenpäin. Eiköhän tästä tammikuun aikana saada kärryjä peräänkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti