3. joulukuuta 2012

Joulupukki etuajassa

Kävin tänään ostamassa hokkeja Shockille (arvatkaa, oliko väärän kokoiset? Uskon tästälähin sitä kuiskausta päässäni, joka huutaa kymppimillistä kasimillisen sijaan...) ja kysyin hetken mielijohteesta Teijalta, onko olemassakaan 400g tallitoppista koossa 115cm, mielellään liukkaalla sisävuorella.

Arvatkaa, onko?

Olen 119e köyhempi, mutta Kurre tuntuu tyytyväiseltä ulkoillessaan kolmen loimen kera - 400g tallitoppis (MAHALÄPPÄ!!!!!), 150g fullneck tallitoppis ja 300g fullneck ulkotoppis. Nyt ei pitäisi pienen karvattoman ponin palella.

Taattua Hansboa

4 kommenttia

  1. Btw. mistä tuo co tulee otsikkoon? Pommacista?
    Miksi sellainen lyhenne ?:)

    VastaaPoista
  2. Co. on tosiasiassa lyhenne sanasta company, jonka suora käännöshän on yhtiö tai yritys. Tässä tapauksessa se kannattaa kääntää enemmänkin seura, companionship - miettiessäni blogin nimeä halusin siihen Zenitan luonnollisesti, kun se kerran omani on. Olen sen verran kyyninen, etten halunnut laittaa nimeksi esimerkiksi Zenita Dar & Shock, koska Shockin ja minun taival saattaa joskus loppua, kun kerran nimeni ei ole omistajapapereissa. Zenita Dar & ne loput olisi myös kuulostanut kamalalta ;)

    VastaaPoista
  3. Mistä sä oikein kaivat noita russikokoisia toppaloimia ja ennen kaikkea FULL NECK -loimia..?! Oon kade! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avainsanat on Bucas, Hansbo, Weatherbeeta, Horseware. Älä edes yritä muualta, maksaa mutta myös kestää... Onhan mulla yksi talliloimi eurohunter fullneckillä, mut sen vuori ei oo niin liukas kuin haluaisin klipatulle :) Menee kovalla pakkasella hyvin tän postauksen hansbon päällä.

      Poista