6. joulukuuta 2012

Paluu arkeen

Odotan edelleen sitä lottovoittoa, jonka avuin voin loppuelämäni vain ratsastella ja ajella hevosilla, harrastaa ruuanlaittoa ja muuten keskittyä lähinnä itseni kunnossa pitämiseen. Olin pitkästä aikaa kolme päivää putkeen töissä - normaalisti olen ollut koulun ohella 2pv/vko - ja voi hyvä luoja kuinka kipeä ihminen voi olla. Jalkapohjat särkee, lonkat särkee, nivelet särkee. Seisomatyö ei ole ihan minun juttuni... Josko ammattikorkean jälkeen olisin itselleni sopivassa työssä :)

Tänään kuitenkin ponkaisin kahdeksalta sängystä ja nautiskelin hiljaista aamupalaa odotellessani auringonnousua. Toppauduin ihanan vähän verrattuna viime päiviin ja hyppäsin talviratsastussaappaisiin suunnaten saman tien Shockin luokse. Pyörittiin vähän päättömästi kentällä, käynnissä poni keskittyi hyvin, nopeammissa askellajeissa tuntui melko ruutitynnyriltä. Tehtiin käynnissä taivutukset kuntoon, ympyröitä, pohkeenväistöä ja vähän sulkua. Ravissa koitin lähinnä rauhoitella ja laukat nostettiin molempiin suuntiin. En ole ehtinyt ratsastaa ja siksikin otettiin hyvin rauhallisesti, huomenna ajattelin käydä pidemmässä maastossa ja vauhdin saa poni määrätä. Ei ole siis tarkoitus hanattaa minkä jaloista pääsee, mutten aio pakottaa kävelemään jos jalka vipattaa.

Kurren olen joutunut ihan laiminlyömään kolmen työpäivän ajaksi, olen ehtinyt juuri siivota karsinan, laittaa ruuat ja hetken rapsutella. Huomenna saataneen vähentää loimiakin yhdellä! Huomenna on tarkoitus ajaa Kurre, tänään kokeilin mielenkiinnosta kiinnostaako palloleikit - ostin Kurrelle sen ollessa varsa hevosille tarkoitetun, kahvallisen pallon. Kurre haistoi sitä ja lompsi muualle, mutta nyt tuli kuvaviestin muodossa todistetta palloleikeistä! Lisäksi kävin hakemassa kuusenoksia ponille tarhaan ja karsinaan, toivon mukaan edes hetkeksi tekemistä. Jyrsimisvauhdista päätellen saan huomenna toistaa kuusennoutoreissuni. Toivon mukaan saan jotain kuvamateriaalia huomenna, laahasin jo kameran tallille jotten unohda sitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti