1. joulukuuta 2012

Jouluostoksia ja talvimetsä

Ihanan ihana lumi tuli myös meille! Tästä innostuneena sai Kurre valjaat selkäänsä pian auringonnousun jälkeen, olin puoli kymmenen tienoilla tallilla. Päästiin pitkästä pitkästä aikaa metsälenkille ja hölkättiin nelisen kilometriä yön aikana sataneessa pehmeässä hangessa. Lunta oli kymmenisen senttiä, pakkasta -9 ja aurinko paisteli. Voiko paljon parempaa ilmaa enää olla? Lenkki jäi kohtuu lyhyeksi, Kurre meni mielellään mutta selvästi jo tuo pieni hanki toi vähän lisäraskautta matkaan. Pian metsä tamppautuukin loistavan hyväksi, mikä sen parempaa kuin päästellä kimmoisalla lumipohjalla :) 

Talvipomsu <3
(c) Henna
Suojasin Kurren jalat tänään niin hyvin kuin voi. Polvisuojat, jännesuojat, hivutussuojat ja eteen vielä putsit. Pakko kääntää ensi kengityksessä etukengät takaisin idioottiin, ei se etunen vaan hokissa ehdi alta pois vaikka korkeuskasvu onkin tasoittunut. Aikalailla kolisee jos yhtään normihölkkää kovempia askelia tulee, siksi heitin putsit jalkaan ettei poni alkaisi pahemmin varomaan askeliaan. Maneesikeikalla poni heitti nopeasti laukalle kolinan käydessä jaloista ravissa, vältetään tätä siis ajossa :) Huomenna kokeillaan näillä näkymin rekeä perään!

Iltapäivällä meni pari tuntia mukavasti Timon kanssa jouluostoksilla. Äidin lahjakorista ei puutu enää kuin muutama juttu, samaten isän korista. Vielä ennen joulua päivänvalon näkevälle siskoni toiselle lapselle ostin muutaman vaatekappaleen ja aion hankkia vielä jotain ensilelua mukaan, isomman lapsen lahja on vielä kaupassa. Kurren lahja on tilauksessa, sille on tulossa uusi sadeloimi - Bucasin Irish Turnout Extra ponimallistosta, eli sadeloimi ja kaulakappale liukkaalla sisävuorella. Itselleni ostin teininä aloittamani kirjasarjan viimeisen kirjan eli Artemis Fowl - Viimeinen vartija -kirjan. Jos scifi uppoaa, tätä sarjaa suosittelen meille vähän vanhemmillekin! Lisäksi olen niin kauan jo himoinnut Schockemöhlen satulahuopaa, että taidan käydä ostamassa vielä jossain vaiheessa sellaisen, kunhan laskeutuvat meidän Agrimarketiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti