24. maaliskuuta 2014

Kurresuunnitelmia

Viime kesän laiha poni

Ponioripäivät lähestyvät ja matka tulee viemään sinne, katsomaan russioreja paikan päälle. Alunperin halusin astuttaa Kurren Gemstone Arialla, mutta orivalinta meneekin uusiksi kun Touhoa ei ole enää saatavilla. Oripäiville on ilmoitettu myös uusia ravioreja, eli saatan hyvinkin saada isäoriksi raviorin... Tosin astutan mieluummin hyvällä näyttelyorilla, kuin "huonolla" raviorilla - tällä tarkoitan sitä, etten voi astuttaa Kurrea kovin huonorakenteisella yksilöllä. Kurre itse on jo varsin kaukana russin ihanteesta, joten haetaan tamman puutteita korjaamaan parempi ori ja toivotaan parasta. Käyttöominaisuudethan Kurrella ovat hyvät, mutta rakenne puutteellinen.Starttikalenteria!

18.4. Turku (tasoitusajo 1600 m p. 2.22.0 + 20 m/ 2,0 s)
Turkuun on mukava matka ja tuollaiset 140m pakkia, mutta Vermoon ei päästä 9. päivä kun ei mamman pörssi kestä! Käydään kokeilemassa siis Metsämäessä, miten pyörä pyöriikään.

28.4. Seinäjoki (tasoitusajo 2100 m p. 2.20.0 + 20 m/ 2,0 s)
120m pakilta on hyvä lähteä hätistelemään vai miten se oli? Starttia vaan, tulee sopiva väli Turusta kaiken lisäksi. 

3.5. Turku poniravit
Täällä olisi kaksi sarjavaihtoehtoa:
tasoitusajo 2100 m p. 2.12.0 + 20 m/ 1,3 s tai tasoitusajo 1600 m p. 2.22.0 + 20 m/ 1,8 s. Tai molemmat, Kurre saisi juosta jo kaksi starttia päivässä. En tosin tiedä, miten neidin huumori kestäisi?

Mitäkö tämän jälkeen? Vermon paikkarit 17.5. on painettu mieleen, mutta ykkössuunnitelmana on kyllä kuskata ponineiti sulhasen luokse! Nyt olisi sopiva väli astuttaa poni, sillä minulla on todennäköisesti aika tiukka toinen vuosi ammattikorkeassa tiedossa ja ponin mammalomailu sopisi hyvin siihen oheen. Haluan kylläkin kohtuullisen aikaisen varsan, eli Kurre ei tule viettämään koko kesää miehelässä - tiinehtyy tai ei tiinehdy. Jos tiinehtyy, on toiveena ajella kilpaa vielä muutama startti ennen loman alkua ja käydä ratsastuskisoissa, kunnes ratsastuskin jää kotiliikutteluksi.

1 kommentti

  1. Ihana blogi ja kivoja tekstejä :) käy kattomassa myös tän ihanan russitamman blogi www.tildajafrida.blogspot.fi

    VastaaPoista