23. maaliskuuta 2014

Päivä pitenee ja yö lyhenee

En ole suoraan sanottuna luonut ajatustakaan bloggaamiselle, vaan keskittynyt kouluun, töihin ja heppailuun. On tullut pyörähdettyä myös äidin luona Vantaalla ja samalla matka vei Hööksiin, josta nappasin Kurrelle koulusuitset mukaan - ellei tämä ole söötti näky, niin mikä sitten!Kurre ja Fanni kävivät eilen Zilpalla seurakisoissa tempaisemassa tehtävä- ja puomiradan, joka koostui ensin tötsäympyrästä, sitten ravipuomit kevyessä istunnassa, pääty-ympyrä puomin yli itse valitussa askellajissa ja lopuksi viisi puomikasaa. Kurre alkaa olla ihan selvästi sitä mieltä, että puomiluokat on nynnyille... Verkassa sitä sai hiukan alkuun oikeasti ratsastaa eteen, kun ponia ei yhtään jaksanut kiinnostaa tuollaiset säälittävät puomikasat! Tytöt ottivat nyt ekaa kertaa kisoissa radallakin pätkän laukkaa, joka sujui ihan hyvin. Kurrella on vasen laukka oikeaa vahvempi ja se nosti radalla sen vasemman, jonka melkeinpä arvasinkin ja ykköseltä kakkoselle olisi tullut tosi jyrkkä vastalaukkakaarre, joten poni katsoi parhaaksi pudottaa raville. Hyvä ja siisti suoritus kaikesta huolimatta.Katsokaa ihmeessä video HD-laadulla! Katsotaan mikä on meikäläisen rahatilanne ensi kuussa, Wilkku voisi pari kertaa käydä ponin selässä taas. Poni on kyllä käyttäytynyt erittäin hienosti Fannin kanssa alkuvuoden testailujen jälkeen :)

Hyvänmielen peppukuva perjantailta

Treenissä Kurre on normaali oma itsensä - kura on ällöä, mutta juokseminen on kivaa. Sen kärryillä tulee aina niin hyvälle tuulelle <3 Saatiin perjantaina lähitallin suomenhevosesta kirittäjäseuraakin ja poni vastasi korvat niskassa.

Leevi sai Annikan sairastaessa ja meikäläisen ollessa töissä pari vapaapäivää viikolla ja se teki selvästi ruunalle hyvää. Leevi on ollut ihan eri hevonen Ypäjällä hyppäämisen jälkeen ja liikkuu ihan eri tavalla omalla moottorillaan, kuin aikaisemmin! Perjantaina väänsin koulua maneesilla kahden vapaan jälkeen ja olin ihan superhämmästynyt pojasta, sillä se ei yrittänyt tuulisesta kelistä huolimatta mitään tyhmää, vaan sen energia kohdistui täysin työntekoon. Ravasin pitkät alkuravit taivutellen hevosta niin suoralla kuin ympyrällä, vastataivutuksin ja kierroksen suuntaan. Laukassa Leevi oli aivan mahtava, alusta asti pyöreällä selällä ja laukkaa sai säädellä ihan mielin määrin pelkällä istunnalla. Keskityin perusratsastukseen, tein muutaman lisäyksen niin ravissa kuin laukassa hakien vähän haitaria hevoseen. Loppuun kunnolla eteen-alas ja taputukset. Myös maastossa Leevi on ollut hieno ja se on ollut helppo ratsastaa oikein päin, ollaanko siis otettu taas harppaus eteenpäin?

Turhan oloinen postaus, mutta yritän taas parantaa tapojani ja postata useammin :) Nyt alkavalla viikolla toivon mukaan päästään Wilkun tunnille ja meikäläinen saa myös uuden tukan, ihanaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti