28. elokuuta 2013

Ponipäivä

Eilen poneilin urakalla, ensin valjaissa Kurre ja sitten Ella. Leevi sai runsaasti rapsutuksia ja koko konkkaronkka vierailta saatuja porkkanoita iltapalaksi. Edelleen, kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen :)

Uhkasin eilen facebookissa, että meiltä saa pian Kurrenmakuista metvurstia. Se ei todellakaan tiedä olleensa flunssassa, sillä ainoa vaihde on hanaa eteenpäin, ketjuista rynnätään liikkeelle nollanollaa ja kotiin tultiin hiestä märkänä, mutta edelleen menossa. Ok, Kurre on kasvattanut jo aika kunnioitettavan talvikarvan! Ajattelin klippausta vasta Kouvolan lokakuun startin jälkeen, mutta lämpöhalvaus voi iskeä vielä ennen sitä. Seurailemme karvatilannetta. Kotona poni joutui kokovartalosuihkuun ja sai kylmäsuojat jalkaansa. Kurre muuten inhoaa niitä, mutta ovat niiiiiin hyvät! Tarvii ostaa vielä toinen pari ja sopiva kylmälaukku, jotta Kurren ja Leevin esimerkiksi hypätessä samaan aikaan saadaan molempien jalat kylmättyä jo kotimatkalla kopissa.

Kurre oli tosiaan kovasti menossa ja koetin sitä hillitä, mutta mentiin pari reippaampaa pätkää vetosuoralla. Hiukan poni rauhoittui, kun sai venytellä jalkojaan kunnolla. Tänään tulee Fanni ratsastamaan, lauantaina menee Wilkku ja sunnuntaina taas Fanni. Olen torstain ja perjantain koulun lisäksi töissä, mutta koetan jos ehtisin käydä torstaina kävelemässä Leevin kanssa ennen koulua aamusella ja perjantaina ajamassa Kurren kevyesti. Ellan seuraava treeni osuu viikonloppuun.

Ellan kanssa käytiin vielä iltalenkillä ja Ella oli pitkästä pitkästä aikaa kävelytuulella, enkä sitä viitsinyt siitä sen enempää hätistellä kun selvästi ei huvittanut. Tassuteltiin siinä siis kiirettä vailla :)

2 kommenttia

  1. Minkä merkkisiä kylmäsuojia käytät? :) Olisi kiva kuulla kokemuksia, sillä ne löytyvät omalta hankintalistalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on finntackin pakastimessa jäähdytettävät suojat, olen tykännyt :) Niin pitkät, että Kurrella kylmäävät edestä polvenkin. Agrimarket myy.

      Poista