9. elokuuta 2013

No kipeähän se on

Harmittaa niin kovaa! Kurre on jätetty pois vuoden päätapahtumasta ja me vietetään pari viikkoa rauhallisella liikutuksella, tautia pukkaa päälle. Ella raspattiin tänään ja Markus kuunteli samalla Kurren keuhkot, joka paljastikin räkätaudin. Poni ei ole vielä kunnolla edes kipeä, eikä välttämättä edes tule kun tauti saatiin heti kiinni, mutta kilpaa ei tietenkään ajeta, ei Porissa eikä viikkoa myöhemmin Kokemäellä. Keskitytään parantamaan neiti kuntoon ja palataan asiaan entistä ehompana.

Ellan hammaskalusto oli hyvässä kunnossa, eikä sähköraspia tarvittu lainkaan. Muutama piikki oli ilmaantunut takahampaisiin, mutta ne käytiin käsiraspilla läpi ja jätettiin päiväkänninen poni selviämään karsinaan. Huomenna olisi ajopäivä, kun hammashuolto oli niin minimaalinen :)

Jaden kävin juoksuttamassa Idan kanssa ja kokeiltiin Jadelle ekaa kertaa pessoa-juoksutusjärjestelmää. Jade kulki alkujärkytyksen jälkeen hienosti :) Ida juoksutti ja tarkoitus oli nimenomaan saada hevonen kunnolla eteen, eikä sipsuttamaan paikalleen. Kuvasin puhelimella juoksutuksen lopusta hetken ja Jade alkoikin venyttää etujalkaa ihan eri meiningillä, mitä alussa. Loppukäynneissä oli koko rungostaan rento ja pitkää askelta liikkuva hevonen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti