25. maaliskuuta 2013

Ciao!

Hiljaista on ollut blogissa, syy lienee helppo arvata: ei ole huvittanut kirjoittaa mitään. :)

Hevosen selässä on tullut ahkerasti keikuttua, seurattua muiden ratsastamista ja vähän ajeltua ponilla. Ella on ilmoitettu 14.5. Porin tamma- ja varsanäyttelyyn Kiahalle, joten näyttelytreenit aloitettiin eilen kun kokeilin toisia näyttelysuitsia lapselle päähän. Joko mulla on käsissäni kaksi omituisella päällä varustettua yksilöä tai kahdet erimerkkiset näyttelysuitset on yhtä shaissea, koska kummatkaan ei sovi kummankaan päähän. Toiset on Ellalle sen verran paremmat, että käyttää voi. Ella ei tykännyt perhostaluttimesta, mutta saa nyt opetella tykkäämään.

Derbo ja Aippa

Aippa ratsasti Deebon viime viikonloppuna molempina päivinä, minä kuvasin kameralla ja Sanna videota myyntiä varten. Aippakin kysyi, onko Sanna nyt ihan tosissaan se myynnin suhteen! Deebo lähtee viimeistään ensi kuun alussa ratsastuksenohjaajaopiskelijalle ylläpitoon kesään / syksyyn asti, jolloin Sanna miettii myyntiä uudelleen. Minä tietty pidän sormet ristissä, ettei myykkään ;)

Meillä on Derbon kanssa tänään Piken kouluvalmennus illalla. Toissapäivänä liputin seuran alue-estekisoissa koko päivän ja ratsastus jäi välistä, eilen ei olisi millään huvittanut, mutta pakko oli tämän päivän tunnin takia. Olin ihan superpoikki nukuttuani pari tuntia yöllä ja oltuani aamuvarhaisesta töissä, mutta niin sitä vaan piristyi kun sai lähdettyä ulos. Derbolla oli jonkinasteinen kuningaskiima, mutta keksin yhtäkkiä jotain uusia jippoja ja väännettiin 45min koulua hirveän hyvällä sykkeellä ja hevonen tuntui tosi hyvältä. Tajusin vihdoin pitää paketin kunnolla kasassa ulkoa vasempaan kierrokseen! En tiedä vaikuttivatko housut tosiaan niin paljon, mutta menen tänään tunnille kyllä kesähousuilla enkä softshelleilla. Edustetaan siis kirkkaanpunaisissa estehousuissa... Istunta oli vaan niin paljon vakaampi ja eilen vaan tuntui kaikki menevän niin putkeen. Lisäksi mulla oli raippa mukana ihan vaan kokeiluna, uskallanko ottaa sen varmuuden vuoksi valmennuksessakin käteen. Paljoa ei käyttää tarvinnut ja kohtuu varovasti sai koko kapistusta vaihtaa puolelta toiselle. Eilisestä jäi vaan ihan superfiilis! 

On se mahtava hevonen. Harmi, ettei ole edes sugar daddya tarjolla, joka sen mulle ostaisi :)

Derbo ja Aippa

4 kommenttia

  1. näyttelysuitset nyt on mitä on.. ostin russille ja valitsin kahdesta koosta pienemmät, kun isommat oli olevinaan hevoskokoa. no eipä noi pienemmätkään mahtunut kuin hädintuskin ja kaikki hihnat pisimmillään.
    aikuisen päähän en oo ees koittanut, kun ei 3v. päähänkään oikein mahtunut..

    wahlstenin on tähän asti ollut parhaimmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä harkitsen walhstenin näyttelysuitsien ostoa kyllä tällä hetkellä, vielä kun paikallinen liike niitä myy ja vois saada ponikoon sovitukseen ensin. Meillä ongelma on lähinnä liian pitkät poskihihnat! Vaikka ne näyttää ihan älyttömän lyhyiltä, joutuu ne kinnaamaan niin ylös kiinni, että turpahihna nousee poskiluiden päälle ja näyttää tyhmältä. Mietin jo, josko suutarilla lyhennyttäisi sitä poskihihnaa. Kaiken lisäksi ostin bridong-kuolaimen näihin suitsiin, jos pieni kuolainrengas auttais asiaa tarpeeks. You wish.

      Poista
  2. Fbssä oli myynnissä ponikokoiset wahlstenin..

    VastaaPoista