3. maaliskuuta 2013

Aurinkoenergiaa

Myrskyn jälkeen paistaa aurinko


Eilisestä lumimyrskystä selvitty! Lunta tuli valehtelematta 30 cm eilen iltapäiväkahden jälkeen, lumisade loppui vasta tänään aamulla. Aurinko lämmitti kuitenkin ihanasti ja vedin mahdollisimman korkeavartiset kumisaappaat jalkaani taapertaessani ympäri tallipihaa. Kurre pääsi aisoihin ja nyt on virallisesti vauhtikausi korkattu, ensimmäiset vedot ajettu. Aloitettiin rauhallisessa tahdissa 2+2, poni vaikutti yllättävän hyvältä! Muutama viikko ajellaan ilman sekkiä, mutta sekkitreenausta on tiedossa vielä.

Metsä oli mahtavassa kunnossa, juuri aurattu ja pohja erinomainen. Mikäs siinä päästellessä!

Ella the Juniori alias Junnu ylitti tänään itsensä. Se oli ihan yksin tarhassa Kurren ollessa treenissä. Huuteli perään, mutta pysyi kiltisti aidan oikealla puolella ja saikin hirrveästi rapsutuksia ja leipää meidän tullessa takaisin :)

Raskaan työn raataja!
Kurren kanssa tuli vähän pelleiltyä. Se normaalistikin hoidetaan ajolenkin jälkeen irti pihalla, tänään oli pakko napata sötnösistä pari kuvaa :) Olen huono pitämään kameraa mukana, mutta onneksi on puhelimessa ihan kohtuullinen kamera! Kurre on tosiaan hillittömästi ruuan perään ja se heittää vaikka voltin kerien ruuan takia. Pari palaa ruisleipää sai sen juoksemaan perässä tarhalle edelleen vapaana.

3 kommenttia

  1. Oi ihana toi "olenniinpienijaväsynyt"-Kurre! Hassu :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi ja hieno banneri! Sait juuri tästä uuden lukijan! :)

    http://pokerijaelli.blogspot.fi/

    VastaaPoista