9. marraskuuta 2012

Tästä...

(c) Viivi
Tähän :)


Jo tuo ruskea kapistus olisi vaatinut tuon mattesin correction padin alleen, mutta sitä ei vaan tullut hankittua ja mentiin ties millä viritelmillä. Nyt on ihanan pehmeän oloinen - hetki, kun olen oikeasti aika kateellinen Viiville - Cliff Barnsby ja sen alla yksillä täytepaloilla oleva romaani. Kyllä vaan ponin kelpaa, sai vielä uudet juniorikokoiset muovijalustimet sekä stübbenin jalustinhihnat samaan konkurssiin. Jalkkarihihnojen merkin tosin saneli pakko, sillä olivat ainoat tarpeeksi lyhyet koko Manussa. Satula on tosiaan todellakin hyväkuntoinen ja kaiken lisäksi sievä kuin mikä! Istuimesta väri hieman kulunut, mutta se ei tosiaankaan menoa haittaa.

Shock on tänään kenraaliharkattu huomisiin kisoihin - kävin takapellolla ratsastamassa lyhyen verkan ja radan kertaalleen. Pieni pintahiki saatiin ponille, mutta treeni oli lyhyt ja toivottavasti tehokas. Pyrin verkkaamaan sen kisapäiväomaisesti ja ratsastin kertaalleen radan (oikein) läpi, johon oli hyvä lopettaa. Laukannostoihin olin tyytyväinen, vaikka poni nousikin peräänannosta! Poni malttoi odottaa nostavaa apua ja nosti myös vasemman laukan oikein kerrasta. Meillä on ollut hieman ongelmia ja ollaan nosteltu aina edelliseen kierrokseen mentyä laukkaa helposti, jos uusi nosto tulee nopeasti edellisen jälkeen. Nyt poni oli mallikelpoinen ja hieno tyttö. Johanna onneksi lupasi meille vielä näihin kisoihin Kiefferinsä lainaksi, sillä ei vaan olla löydetty juuri sopivaa satulaa ahkerasta sovittelusta huolimatta. Mari tilasi taas pari sovitukseen...

Sain saappaani ja Shockin suojat pestyä tänään, vielä kun muistan huomenna vaihtaa kuolaimet suitsista toisiin. Sykeröt jätän tällä kertaa askartelematta varsinaiselle talvikarvamammutille, wish us luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti