10. kesäkuuta 2012

Poninretale hiitillä

Harvinaista herkkua, saatiin seuraa hiitille ihan vahingossa! Eräs shetlanninponi oli samaan aikaan radalla ja ajettiin sen kanssa ekat 1600m, päälle vielä 2000m omaa vauhtia. Pystyssä päin kohti Porin starttia ensi perjantaina ja peukut pystyssä Idalle ja Kurrelle :)



Pori 15.6.


1. ponilähtö klo 17:45 B-Ponit tasoitusajo 1600 m p. 2.35.0 + 20 m/ 2,0 s P. 100 e.
# Hevonen / Ohjastaja Matka:rata Autoennätys Tasoitusennätys Voittosumma
1 Mandarin Skott / Helmi-Aurora Kaukonen 1600: 1 2.35,0ke 100 €
2 Zenita Dar / Ida Suomela 1620: 1 2.34,9ly 50 €
3 Karismas Kurt / Verna Sankari 1640: 1 2.31,5ke 201 €
4 Hugo Star / Fanny Mäkelä 1640: 2 2.33,7ake 2.31,4ke 391 €
5 Litas Ess / Tessa Länsimäki 1640: 3 2.31,6ke 0 €
6 Malte / Anniina Takkula 1680: 1 2.38,8ake 2.27,9ke 523 €
7 Bigga Belissa / Jenni Tammi 1700: 1 2.26,3ke 86 €

10 kommenttia

  1. Ihana Kurre <3 Eikös lähtenyt viimeksikin toisena? :)

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Etkös sä ole ajanut porissa näitä ponilähtöjä eteenpäin jne? Mä kyselin metsämäkeen lähtöjä ja mulle vastattiin että heti ajetaan , kunhan hommaat jonkun sponsoroimaan...Mä kysyisinkin että millasista firmoista kannattaa kysellä ja onko vinkkejä miten?

    Tsempit vielä Kurrelle poriin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinkin voi sanoa, eli mä tosiaan teen Porin ponilähtötarjonnan. Meillä ravirata maksaa palkinnot ja suuri osa lähdöistä ajetaan ilman sponsoreita, sponsoreille maksettavaksi jää pelkkä loimi. Isojen ravien kukkakimputkin hoidetaan radan puolesta. Haluaako Turku sponsoreita, jotka maksavat kaiken palkinnoista loimiin ja muihin, vai miten?

      Pitäisi itsekin kysellä enemmän sponsoreita, erityisesti ensi vuoden lähtöihin. Minä ajattelin kysyä meidän toimistotätiä kysymään, jos nykyisillä sponsoreilla olisi halua sponsoroida välillä myös ponilähtöjä, sekä kysellä esimerkiksi eri kauppoja ja erityisesti Porin paria ratsastustarvikeliikettä sponsoreiksi, luulen ainakin toisen lähtevän leikkiin mukaan mielellään. :)

      Poista
  3. Okei. Joo Henri Talonpoika vastasi kutakuinkin näin: ''Toki lähtöjä voidaan ajaa enemmänkin, mutta silloin se vaatii ulkopuolista rahoitusta palkintomenojen kattamiseksi. Eli paras tapa saada lähtöjä lisää on tuoda esiin mahdollisia sponsoreita ja ilmoittaa niistä meille. ''

    Tosta en ota selvää , mutta ajattelin edes jotain yrittää tehdä lähtöjen eteen. meillä kun on kauemmas lähteminen niin hankalaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärrän tuon vastauksen nimenomaan niin, että Turku haluaa sponsoreiden maksavan lähtöjen palkinnot. Ponilähdön palkinnot nyt ei huimat ole, ajaako Turku 100e vai 80e ykkösellä?

      Sinuna laittaisin tyyliin kaikille alueen yrittäjille sähköpostia, että tällaista asiaa, olisiko sopivaa soittaa asiasta lähipäivinä. Sähköpostia laittaisin siksi itse ensin, että helpottaa yrittäjän päivää - jos ei kiinnosta ollenkaan, saa vaan laittaa takaisin "ei kiitos" eikä tarvi käyttää aikaa puhelimessa puhumiseen. Muuten hoitaisin sponsoriasiat ennemmin puhelimitse.

      Poista
    2. Okei.Kiitos avusta. Joo oon ajatellut laittaa pariin hevostarvikekauppaan , leipomoon ja firmoihin. Turku ajaa yleensä 100€ ykkösellä...

      Poista
    3. Laske valmiiksi, paljonko sponsorointikulut tulisi olemaan (eli palkintorahat + jos haluaa loimen, paljonko loimen hinta on, kysy esim mildtexiltä) ja laita heti ekaan postiin tieto, mitä juttu tulisi maksamaan. Kerro, miten sponsorointi tulisi näkymään - yrityksen nimi ja logo loimessa, painettuna ohjelmassa... :)

      Poista
  4. Nyt on reilu kymmenen kyselyä lähetetty ja vastauksia odotellaan. Mä kysyin ihan radalta mitä niitten pakettiin kuuluu ja mitä maksaa (200€) ja sen sitten selitin viesteihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saisitte sponsoreita, B-lähtöjä sitten tarjolle myös! ;)

      Poista