10. helmikuuta 2013

PRRC harjoituskoulukilpailut 9.2.

123p / 58,57%


Kurre taapersi Pinomäki Royality Riding Clubin eilisissä kisoissa raviohjelman läpi. Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, pää hyvin ylhäällä ja hyvin reippaasti. 

Rata meni ihan ok, mutta parempiakin päiviä on ollut. Olisi selvästi pitänyt ajaa poni perjantaina, sillä koko viikko ratsastaen selvästi keräsi ponille energiaa ihan tolkuttomasti ja se suihkikin ensimmäisen vartin maneesissa verrytellessä vauhdikkaasti raviponiravia eteenpäin. Radalla Kurre heitteli päätään kuten aina kun alkaa ärsyttää, mutta kiltisti suoritti vaaditut tehtävät. Rentoutumisesta ei ollut tietoakaan, mutta hyvin vuoksi me tällaisissa karkeloissa käydäänkin :)

Kurre saa tulla kuitenkin pari kertaa kuussa mukaan, kun pyydän Nykäsen Kallea pitämään itselleni ja Deebolle koulutuntia, jos vain Kallelle sopii. Kalle saa neuvoa Viiviä kiukuttelevan remontin ratsastamisessa, Wilkku saa hoitaa tosiaan lisäratsutuksen kun on saanut lapsen ja kiipeää takaisin hevosen selkään. Nyt annetaan ponille viikon ratsastusloma ja venytellään jalkoja kärryiltä, jotta saadaan suurimmat energiat purettua.

Miss Kameli

Isän kanssa oltiin tänään mukamas reippaita ja heinäkuorman purkamisen jälkeen siivottiin meidän rehuvarastoa. Siirrettiin yksi hylly seinältä toiselle ja kummasti tuli rehariin tilaa! Silloin joskus hylly on vaan laitettu kaura-astiana toimivan pakastimen viereen ja siihen se on jäänyt. Sormeni syyhyävät, kunnes pääsen siivoamaan varustehuoneen lattiasta kattoon.

Miss Kirahvi


3 kommenttia

  1. Miks mul on noin tyytyväinen ilme? :D

    VastaaPoista
  2. Vähän on ehkä kamelimaisuutta havaittavissa... Mutta kuten kirjoitit, niin on neiti joka tapauksessa aivan kameleiden eliittiä (suoraan missikisojen huipulta)! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan mielenkiinnolla muodonmuutosta Miss Kamelista Miss Kouluratsuksi, kun Wilkku vähän alkaa koulia ;)

      Poista